4 RELEASER av MinikeGirl

Shadows Art är min senaste Release  …..

Jag har längtat så länge efter att Äntligen kunna släppa min Musik och nu har jag släppt 4 RELEASER inom loppet av Ca 1 månads tid  🙂 …….

Screenshot_2016-04-24-11-32-13 Tycker att det börjar se bra ut nu och Tusen Tack till alla ni som delar, lyssnar och Sprider min MUSIK 🙂 ……Det finns egentligen INGA ORD alls dugliga nog att kunna beskriva hur Oerhört TACKSAM jag är 🙂 ……..Ni är i alla fall VÄRDA mer än Guld alla ni som Stöttar Mig ……..

Ni kanske tror att det handlar om vanlig Glädje och Tacksamhet som många får när det handlar om att vara det.

Men mitt liv har handlat mycket om:

* Liv och Död och vissa stunder visste jag inte om jag skulle överleva alla dessa Knytnävsslag som utdelats mot mitt huvud och mot min kropp…….

Men jag tog mig ur det hela och att kunna ge ut min musik idag är en Stor REVENGE efter allt som har hänt….

Jag är Tröttare av Mig idag och jag behöver fråga samma frågor om och om igen vissa gånger.. Men jag är en Riktig Fighter som ALDRIG ger Upp…..

Jag har lärt mig att använda min Energi på rätt sätt men vissa dagar så kan det bli obalans men då Accepterar jag att det är så … Det är en Inre kamp men jag brukar Vinna den över mig själv…..

Jag måste Bälja i mig Kaffe för att orka dagen och ibland så funkar inte det men jag har lärt mig att Acceptera det … Det är inte Farligt att vara Trött och man är inte sämre Människa för det…..

Såååååååå Jag är SUPER LYCKLIG Tack VARE ALLIHOPA er som FINNS 🙂 ….

Ha det BÄST MINA KÄRA LÄSARE 🙂 ….

Tidigare RELEASER :

 

 

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.