2019 Besvikelser

2019: 

Jag har lärt mig mycket året som gått. Det har varit väldigt tufft då jag har blivit väldigt besviken på många människor inklusive mig själv. Hur kunde jag låta dessa människor få komma så nära alla mina pågående projekt. De klarade inte av det och ansvaret är ju mest mitt. Jag som trodde att de kunde och ville vara delaktiga. Jag har nu för att skydda dem och mig själv samt mina pågående projekt bara satt dit skylten STOPP!

Det går inte att vänner tycker att jag är för glad eller för ledsen. Jag kan inte vara och känna det som ni vill bara för att ni kanske tar åt er då problematiken faktiskt ligger hos er. Det är även så här att mina projekt är mina projekt de har aldrig varit era.

Jag har under året hört både det ena och det andra /

  • Ni tror inte på mina projekt 
  • Jag tjänar för lite
  • Ni tycker och tänker om mina projekt och tar det personligt om jag inte tar era förslag
  • Ni tar åt er när det går bra för mig 

Jag reagerar som jag gör för det här hade jag faktiskt inte förväntat mig av så nära vänner. Jag förstår att nära vänner säger vad de tycker för bra vänner är ärliga. Men det här har handlat om något helt annat. Det som gör mig mest besviken är att jag har känt att det har varit väldigt mycket avundsjuka från många håll. 

Tack för att ni fick mig att inse att problematiken hos mig är att jag lät er bli delaktiga i det mesta. Det är mitt ansvar att skydda er. Ni blev avundsjuka på mig och agerade därefter då jag som kreativ blir en ständig påminnelse om vad ni själva gör och inte gör. Jämför ni er med mig så är det ert fall. Ni vet mycket väl att när jag kör på i mina projekt så blir jag brutalt hänsynslös och jag får det som jag har planerat gjort. Ni kanske känner att ni inte har den förmågan och därav kommer avundsjukan.

Ni ska veta att jag är långt ifrån bara besviken på vad som har utspelat sig senaste året. Jag är oerhört tacksam över att det blev som det blev. Jag är så van att bli misstrodd i allting som jag gör och människor ger mig ofta inte den tiden som jag behöver. Tacksamhet är det som jag känner mest eftersom jag har vänner som jag kan prata med gällande mina projekt. Det som gör att jag kan prata med just dem är att de är själva kreativa och förstår det som jag pratar om här. De har styrkorna att kunna ge bra råd och tips samt vara glada för min skull när jag berättar om mina projekt. Styrkor att kunna ge beröm och att dela vänners framgångar samt att stötta dem i motgångar är det ultimata. 

Det känns som en befrielse för jag har funderat mycket på det här. Det blir bäst för alla att jag lämnar de här djupa tankarna om mina projekt till de som faktiskt är inblandade och är vänner som klarar av det. De vänner som klarar av att dela åsikter och tankar om deras projekt och om mina planer är de vänner som själva är nöjda med sin livssituation. Ni andra är inte det och då blir vänskapen belastad. Så efter det här året så är det några stycken vänner som inte kommer att få vara delaktiga i mina projekt och detta gör jag för att skydda alla. Till er nära vänner som själva har massa projekt på gång framöver och är redo att få stöd och att ge stöd till er …… 

2020 är året då vi kör på som vi har planerat ….

Lets Go Kreativa Människor Jag tror på er …

Många Kramizar MinikeGirl 😛 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.