Sluta smeta in er i honung och rulla runt på en bikupa

Här är en bild från mitt barndomshem. Det är den här utsikten som jag är van vid. Härligt med landet och dess fina natur. Nu idag så håller jag på att fixa med lite allt möjligt. Gör många saker samtidigt men i ett lugn tempo. Det behöver inte alltid gå i högt tempo allting. Gillar att göra saker med känsla. Världen från hemma där man är brukar se annorlunda ut från perspektiv som inte kommer från en själv. Vi är ju alla olika individer och har våra olika inre världar. Det är viktigt att tänka på när man träffar och pratar med andra människor. Vi har allihopa olika historier och bakgrunder. Min värld från hemma och mitt liv är inte din värld och ditt liv. 

Jag förstod tidigt att ju mer som jag delar med mig av mina tankar och funderingar om det mesta ju mer människor reagerar och tycker saker om det som jag gör och inte gör. Det är det som man på ett sätt får räkna med när man är så pass utåtriktad som jag är. Jag har ett brett sortiment av det mesta och är väldigt kreativ och vill göra massor av saker hela tiden. Det gäller att ordna med sin tid för att kunna hinna med det som man vill göra. 

Ni har inte hört så mycket från mig på ett bra tag om jag själv ska bedöma tiden då jag inte varit så aktiv på sociala medier. Till skillnad från många andra även inklusive mig själv så tänker jag inte be om ursäkt.  Jag tänker inte be om ursäkt längre till andra människor när de är på mig om vad jag gör och inte gör. På ett sätt är det enligt mig att be om ursäkt när man hela tiden hör sig själv hålla alla dessa försvars tal om varför man gör och inte gör det som man gör. Jag har tagit upp detta tidigare många gånger nu. Det är en viktig påminnelse till er allihopa läsare att verkligen ge er själva den här inre friden i att sluta att göra alla dessa försvars tal hela tiden. Detta när man märker att man inte mår bra av det. Sen är det jätte viktigt för er som brukar vara de här personerna som gärna påpekar saker gällande hur andra lever sina liv. Att ni får räkna med att få mothugg. Det är inte okej att påpeka saker hos andra människor och sen inte kunna ta mothugg. Det är som att smeta in sig i honung och rulla runt på en bikupa och sen helt ointelligent bara undra varför man blev biten! 😈 

Så ni som ofta är på andra ni har ju mestadels inte alls koll på ert eget beteende och när man hintar om det så låter det ofta så här när man tar upp något om de som ser det som en rättighet att påpeka hela tiden /

  • ja fast det är ju inte samma sak ….
  • jag menar bara väl ….
  • fy vad du är elak nu mot mig …
  • jag ville bara hjälpa till … 
  • alla andra gör så här och det är inga problem det är inget konstigt alls ( återigen vilka är dessa alla andra )
  • bla bla bla bla 

Om allt detta INTE hjälper den du är på om saker och du dessutom får höra det så spelar det ingen roll hur väl du än menar. Sluta att vara på andra särskilt när det här att bara menar väl skapar helvete för de som du hela tiden är på så säger väl det allt. 

Jag planerar ofta allt in i minsta detalj nu förtiden när det gäller att få det som jag vill få gjort. Kan man inte förstå det och inte låter mig sköta mitt så har man inte här att göra. Jag har inte planerat in  negativt påpekande människor i mitt liv utan jag har under lång tid tagit avstånd ifrån er. Ni är som en radio i bakgrunden som hela tiden går på och surrar och stör samt tar min energi. Likaväl som att stänga ner röster i skallen som att klippa med en sax exempelvis dessa konversationer som kan gå igång så finns det även en ON och OFF knapp på alla dessa negativt påpekande människor som stör min inre frid. Min inre frid av lugn och ro som jag arbetat fram under mer än 25-30 år av mitt liv. Tror ni på fullaste allvar att jag kommer att ge upp det för att de här figurerna likt han påpekande smurfen i smurfarna som  bara tycker saker och är negativ kommer. HELL NO ! 

Ta hand om varandra 😉 

Många Kramizar MInikeGirl 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.