You Can Musikvideon :)

Minns tillbaka när jag gjorde min musikvideo till min låt You Can 🙂 ….

Bästa Filmteamet på plats 🙂 …..

Min resa gällande Musiken har inte alltid varit så lätt men jag bestämde mig tidigt att aldrig ge upp Musiken.  Det spelar ingen roll vad andra säger om min musik jag kommer alltid att köra på helt enkelt. På mitt sätt och på mitt vis det är jag som är den som bestämmer.

Har fått mycket bra kritik på min video och på mina andra låtar 🙂 …….

Tack även för kritik som handlat om vad jag har på mig och att jag hade kunnat gjort både låten och videon tusen så många gånger bättre 🙂 …… Slitna skor osv 🙂 .. Ensam tuff brud i videon. Jag förstår att det sticker i en dels ögon när man sticker ut. Jag har alltid varit den där ångesten hos andra som själva inte tycker att de lever i sin dröm eller vågar göra det som jag gör idag.

Ni andra som lägger upp det som ni gör som ex musikvideos, låtar ,filmer. Ett tips när ni får kritik är att lära er att inte ta åt er och börja tvivla på er själva när ni får negativ kritik. Sen är det även ett tips att kolla lite vem det är som ni får kritik av. Är det människor som är duktiga själva på det som ni gör. Är de kunniga inom ämnet ?

Är ni duktiga på det som ni gör så kommer det komma de här Fina kommentarerna åxå från människor som är kunniga inom ämnet och inte de vanliga vardags tyckarna 🙂 …Jag kan ta kritik bra och körde på och gjorde 7 låtar till som jag har släppt :)…. Nu har även en del kunniga människor gett mig bra feedback 🙂 …

Kommer köra min grej oavsett den Kritik som jag kommer att få i framtiden gällande min Musik för detta är ett område som jag Behärskar Bra och är Trygg i 🙂 ….Kan alltid bli bättre men en dag i taget 🙂

Ingenting av detta hade hänt om jag inte levt som jag faktiskt har levt och varit med om det som jag har varit med om.  Så andras avundsjuka gällande detta tycker jag är tragiskt.

Det som har hänt efter att jag släppte min  Musikvideo till min låt You Can är att jag har kört release på Ytterligare 7 stycken låtar. Detta känns riktigt roligt och det är ett sätt för mig att få ut min kreativitet på 🙂 .

Livskriser och Trauman hindrade mig att göra Musik men nu Äntligen så kan jag göra min Grej 🙂

2017 kommer bli riktigt Underbart och jag väntar och längtar 🙂 ….

Ha det Bäst Mina Goa Lyssnare och Läsare 🙂

Puzz å Kramizar 🙂

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.