Imorgon NY Release : MinikeGirl :)

Riktigt Skoj att Äntligen kunna köra min Release på Min NYA LÅT 🙂 ….
edited_1460996056831

Imorgon så är det dags för er att få höra Min Nya Release. Det är Underbart att så många har lyssnat på mina låtar som redan ligger ute. Det är så med mig att jag håller på med många låtar samtidigt för det är svårt att INTE ha många låtar på gång.

Ibland när jag sätter mig ner för att skriva på en låt så kan en vers på en annan ”ramla ner” hihi och det gör det hela Spännande. Det kan ta månader för mig att skriva en låt och det kan ta en ca 15 minuter att skriva en annan.

Allt är möjligt och jag har en Stark Inre Drivkraft när det gäller att göra min musik.

Musiken har alltid funnits där för mig i både bra och dåliga tider.

Men under en period i mitt liv så kunde jag inte känna några känslor för jag var tvungen att stänga av dem för att överleva i den situation som jag var i. Nu efter några år så kan jag känna igen.

Åååååå jag bara känner att ni ska få höra min Musik 🙂 …

Tusen Tack Till Allihopa som Lyssnar på Min Musik Ni är TOPPEN 🙂 …

Ha det BÄST Många Kramizar MinikeGirl 🙂 ….

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.