Några rader låttext :)

Fixade håret igår som ni vet och det blev bra sen när det hade torkat. Det bästa med att göra så här är att det är blekning och ingen färg som man tvättar ur så det känns mer bestående på något vis. Mitt hår växer snabbt men nu har jag förberett det inför att bleka det nästa gång. Jag har ju blekt och färgat mitt hår mycket så jag är van men det gäller att färgen och blekningen hamnar där man vill  😛

Nu är det redan Fredag igen och jag ska fortsätta att arbeta med mitt här idag. 

Det är några rader låttext som jag ska fördjupa mig i och jag har även schemalagt att jag ska vila lite då det varit full fart nu några dagar  🙂 

Ta hand om Varandra 

Många Kramizar MinikeGirl

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.