Min son är en STJÄRNA alltså :) haha :)

Här har vi stressat för att fixa ett ärende och jag har nästan varit vaken hela natten för att verkligen klara denna utmaning. Så det var bara att förbereda sig med både fixa bil och få i sig något att käka innan. Ärendet gick bra jag hade rå fokus. Min son är ju mycket som jag så han var fokuserad till tusen. Skillnaden är att jag håller fokus mycket tyst för mig själv i mina egna tankar. Sonen babblar på som aldrig förr innan vårat ärende. Inte för att han är nervös utan för att vi är lite olika där. Min son ramlade en gång och jag halkade det gick bra för oss båda. Bara borsta av sig. Så det var riktigt lyckat. Ärendet var klart och vi fortsatte att gå runt med våra munskydd. 

När vi ändå var på plats så var det inte så långt till en mataffär. Så vi bestämde innan vad vi skulle ha och eftersom vi hade nya munskydd så var det bara att stega in. Här vill jag poängtera att vi börjar bli lite trötta då mestadels fokus gick åt till tidigare ärendet. Jag har pratat med min son vid ett par tillfällen om att det är så härligt att vara singel och fri. Då jag är en väldigt kreativ person som gärna djup dyker i musik och det mesta som jag tar mig för. Har inte tid för en MAN haha  😈 !

Helt utan förvarning så klart så hojtar min son till .

– MAMMA !! den där chokladen passar dig jätte bra det står SINGEL!!! på den !!!!! 😀 

Han är så fantastisk min son på många sätt och vis och vi har riktigt djupa snack om livet och även om allt och ingenting. Det blir de samtalsämnen som det blir. 

Tack vare att det gick så bra med allt som vi skulle göra och att vi hann handla mat gjorde att vi kunde käka godare än vad vi hade tänkt / 

Kryddstarkt nyttigt ris på gång här . 

 Bra kött steks här. 

Grädde fick det bli så det fångar upp alla kryddor när köttet är stekt. 

Sen har vi här slutresultatet och jag är ingen som har lätt för att följa recept å grejer men det går bra ändå 😛 /

TA DAA det blev så gott YAMMY !

Nu har jag en massa andra saker att fixa med här hemma. 

Ta hand om varandra 

Kramizar MinikeGirl 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.