Ny Release: Se på stjärnorna av Burhan Emini (feat .Louise Dyvnäs) Lyssna här

Liam låten ( Se på stjärnorna ) är äntligen här! 😀 Låten tillägnas alla er som har haft det tufft i livet. Den handlar om dig som har utsatts för mobbning, utsatthet eller svek i livet. Den handlar också om alla ensamstående mammor som kämpar med att få ihop livet men har hamnat lite snett. Men också att det finns hopp även i de mörkaste stunderna. 🔥🔥🔥😀😀

Wow vilken fantastisk låt. Jag är fortfarande skakis efter att ha lyssnat på den. Den totalt krossar mig och mitt hjärta men sen bygger  den upp mig igen. Det är en väldigt gripande text. Den får mitt musikaliska öra att reagera och känna så många känslor samtidigt. Rappens tydlighet och pondus med sin sårbarhet samtidigt med så bra timing i rappen ger mig rysningar. 

Louise Dyvnäs är jätte  bra på att sjunga det har jag alltid tyckt sen första gången som jag hörde henne sjunga. Hon är en väldigt varmhjärtat person som sprider så mycket glädje runt omkring sig. Hon är som en sol.

Här är även spotify länken: https://open.spotify.com/track/69BfVkkQi0DYy6L7uQ8Xz2?si=90756cda946a449d

Vad tycker ni om låten?

Ha det bäst därute 

Många Kramizar MinikeGirl 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.