Musiken och Framtiden

Hej !

Hur mår ni allihop ? 

Här är det bra och jag ser fram emot sommaren. Det har inte blivit så mycket bloggande från min sida som ni har märkt. Jag tänker inte be om ursäkt för det utan jag är tacksam för att ni har förståelse för att det blir uppehåll ibland. Det är ju bara positivt för mig att ha uppehåll. Jag är ju här när jag är här.

Det är bra för mig. Under tiden som jag inte har bloggat så har jag skapat lite andra projekt som jag arbetar med. Jag försöker få med mig allt på något vis. Haha ni skulle se mig spela fia med knuff. Alla pjäserna ska med och inte för mycket mellanrum mellan pjäserna på spelplanen.  Det känns lite samma som med mina projekt. 

Jag vill göra så mycket men har valt att fokusera på de projekten som jag vill fokusera på mest. Tänkt hur vill jag att de kommande åren ska se ut. Vad som jag vill arbeta med. Yes det stämmer jag har skaffat mig eget arbete nu många år framåt och det känns bra. Då vet jag vad som händer och jag bestämmer själv när jag ska vara kreativ i det som jag arbetar med. 

Även fast jag inte har släppt någon ny musik på senaste så är musiken bland det största för mig. Jag sjunger varje dag så även nu när jag skriver detta inlägg. Jag har planer för min musik det tar bara lite längre tid att göra den än vad jag hade trott från början. Jag är trygg i att låta det ta den tid som det tar. Jag vet vart jag ska spela in musiken jag vägrar att gå någon annanstans än till  https://musikochproduktion.se/  .

Ja jag är förbannat envis det vet jag om. Men jag är även rädd om mig själv och mina projekt. Det är väl inte att jag inte skulle kunna arbeta med någon annan artist som vill ha samarbeten. Det är inte så att ni är dåliga tvärtom ni är super duktiga och jag smäller av när ni frågar mig om samarbete gällande musiken. Ni rockar hela min värld när ni frågar och jag blir så blyg så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det är sanningen och ärligt så har jag inte stängt de dörrarna. Det är så att jag har alltid kunnat gå till musiken som ni även känner till. Ni är ju säkerligen som mig där i känslorna att musiken har räddat er många gånger. Jag vet inte riktigt vad jag är rädd för att bli av med om jag skulle göra musik med någon annan mer än att det skulle vara läskigt att dela en av mina största fri zoner. Men kanske är det just med dig som läser detta inlägg som jag kommer att göra musik med någon gång vem vet. Vi kanske känner likadant eller så är du så pass proffsig att du kan ta dig an mig i framtiden. 

Ni som gör musik och känner igen er i detta eller inte? 

Kommentera gärna och det gäller även för er som inte gör musik. Ni gör säkert andra saker som ger er liknande känslor i. 

Ha det bäst mina goa läsare 

Kramizar MinikeGirl 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.