Behöver köpa nya av dessa kryddor

KRYDDOR 

Behöver köpa nya av dessa kryddor /

  • Basilika
  • Koriander
  • Gurkmeja
  • Vitlökspepper
  • Peppermix
  • Chili Explosion
  • Chilipepper
  • Chili red hot flakes
  • Paprika hot
  • Ingefära roasted garlic

Kryddor är gott och jag gillar att likaså experimentera med min sångröst att experimentera med olika kryddor i matlagning. Ibland så tänker jag att det skulle vara så häftigt att ha så många kryddor som de har i affären 🙂 skulle ta lite plats bara. Tror dock att det skulle inte ta så många dagar innan jag testat alla. 

Idag så blir det inte att köpa kryddor utan jag har en del att fixa med hemma. Hade lite roligt igår då jag skulle åka lite fram och tillbaka med bilen. Var en del aktiviteter och jag handlade också. Sen bästa var ju att bilen får ju sina ryck ibland lika så som jag får mina. Jag kör bra och säkert och manövrerar bilen bra då den är toppen för mig. Jag når allting Haha 🙂 . Så det blev ett lite oskyldigt Wrooom Wroom där på parkeringen samtidigt som musiken slogs på med sitt dunka dunka.

När man själv börjar asgarva å säger högt i bilen – Men ÅÅÅÅÅ hur gammal är du egentligen ????. 

Mitt knep för att inte köra för fort för jag hatar att ligga över hastighetsgränserna. Man ska vara ordentlig! Hastighetsskyltarna finns där av en anledning och det är för vår säkerhet. De är inte där för att jävlas och vara elaka mot oss. Gäller även fartkamerorna.

Det  är att inte växla mer än vad hastigheten kräver. 

Ta hand om er 🙂

Många Kramizar MInikeGirl 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.