Vintern har sin charm

Så kom snön och jag tycker att det är fint men det tar en stund att sopa fram bilen. Vintern har sin charm och man snubblar runt då det är svårt att se för allt är bara vitt. Det kan vara bra med lite ljusare ute nu det behöver vi. Även fast jag är väldigt beroende av att begränsa intryck och mår bra när det är dämpat ljus så kan även jag må bra av lite ljusare tillvaro. Det är ju inte att jag är deprimerad för att jag gärna inte sitter i spotlight ljus utan vill ha mer soft dämpad belysning. I bland ganska mörk men som sagt det är inte alltid som det verkar och ser ut. Rullgardiner åker ner och lampan släckts inte för att jag är destruktiv eller mår dåligt. Det är för att vila hjärnan och för att må bra. Vi har alla våra vardagsknep och jag har rätt att ha mina. 

Vi vet ju att det snart är sommar ändå för tiden går ju snabbt.

Hoppas ni får en toppen dag mina goa läsare 

Kramizar MinikeGirl 🙂 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.