River ut det gamla

Hey nu är det dags att fixa med mitt nya kök. Jag har börjat vänja mig vid att det ser ut som det gör.

Min son utbrister varje morgon/

Ååå jag som hade glömt hur det såg ut 😛 haha 😀 

Själv märker jag att jag är på väg in till köket för att hämta något men att kommer ju på hela tiden att allt står i mitt kreativa rum. Jag ska försöka att hålla er lite uppdaterade om hur det går med allting gällande mitt nya kök. Det är en fantastisk födelsedagspresent som kommer lagom till min födelsedag som är 22 Februari. 

Jag gillar och är bra på att laga mat om jag bara har tiden. Tycker att det är ganska kul. 

Gick på en sån köksrådgivning och hon som hjälpte mig var väldigt proffsig och förstod hur jag ville ha köket. Så jag har valt exakt som jag vill ha det. Blir kul att visa er sen när det är klart.

Ta Hand Om Varandra 🙂 

Många Kramizar MinikeGirl

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.