Bloggportalen .se HACKERN

 

HEJ !

Finns väl inte så mycket att säga till dig du verkar ha funnit din lycka i livet genom att ta bort min placering på bloggportalen.se med jämna mellanrum. Hoppas att det ger dig något som du verkligen mår bra utav. Jag vet inte riktigt varför du är ute efter att ”sabotera”. Det måste ju ge dig något. Mitt liv består av så mycket mer än det lilla spel som du försöker skapa här genom att göra det som du gör. Är jag så intressant och populär för dig att du verkligen inte kan låta bli? 

Det känns intressant detta för mig för du har väckt lite funderingar och tankar hos mig gällande detta. Är du helt säker på att jag inte vet vem du är ? 

Jag vet inte men det skulle ju vara lite intressant om jag visste vem du var men att du inte visste att jag visste det. 

Första gången som du raderade min position så kan jag erkänna att det kändes väldigt tungt. Det gjorde det andra gången också. Den här ca 5 gången nu så kändes det tråkigt till en början sen hamnade min hjärna på reload och nu känner jag ingenting gällande detta. Det är lite därför jag skriver detta inlägget till dig. Vad vill du att jag ska känna ? 

Det verkar ju som att det mer handlar om vad du känner och får ut av allt det här. Jag är riktigt förvånad över att just jag har blivit ditt target. Det känns ju lite som att jag måste ha gjort något bra. Många hackar ju kändisars konton men allvarligt du har gett dig på lilla mig. Det är lite konstigt ändå för är jag en ”kändis ” för dig eftersom du ger mig din energi?

Detta är nog ett av mina konstigaste inlägg jag har skrivit 🙂 Det känns väldigt märkligt på något vis!

Ta Hand om Dig nu Min Vän 

Tveka inte att skriva till mig om du känner att du vill och kan besvara min frågor 

Kramizar MinikeGirl 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.