Firar 3 plats av 2400 låtar i Genre :)

Känns riktigt kul att det har gått så bra för alla mina 12 låtar. Speciellt roligt att det har gått så bra med min låt Skyddad Adress som hamnat på 3 plats av  ca 2400 låtar i genre Rap/hiphop. Det känns extra roligt eftersom jag gör mest Pop låtar men att jag ändå försökte mig på en annan genre och det gick så här bra 😛 

Av ca 34850 låtar inom alla genre s så ligger denna låten på 329 plats sist som jag kollade 🙂 . Tycker att sånt här är så roligt när man har utmanat sig själv på något där man egentligen är så osäker och ny på och det blir bra. Jag har aldrig sagt att jag varit bra på att göra denna slags musik utan detta handlade om att göra ett försök. Det handlade om att VÅGA  😛 ….

20170505_152202.jpg

Så det fick bli lite firande här nu under dagen med GOD MAT  20170505_123824.jpg. Haha blev även här förvånad att det blev så fruktansvärt gott 😛 

 

 

 

Trevlig Helg Alla Mina Goa Läsare Puzz å Kramizar MinikeGirl 😛 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.