Jag har ordinerat mig själv en lugn å stressfri dag imorgon :)

Riktigt kul att ni uppskattar mina små videos på Instagram : 

Jag har fått mer och mer foto och video intresse.  Jag tror att det handlar om att jag har hittat något som gör att det fångar mitt intresse på ett bra sätt. Det är ju väldigt kreativt och jag har hittat ett sätt där jag kan vara kreativ utan att känna att det är jätte svårt. Tycker att det är jätte kul att experimentera med kort och videos. 🙂 

Tack alla ni som följer mig på Instagram också det betyder jätte mycket för mig. Jag har fått tillbaka lite utav att det är okej att göra videos där jag själv medverkar. Som ni märker så lägger jag upp lite allt möjligt på Instagram. Det är som med min musik det kan skilja sig väldigt från ena låten till den andra. 

Jag har haft lite otur med någon infektion samt magmuskelinflammation nu senaste 2 veckorna det har känts bra idag. Blir värre av stress och mycket kaffe. Heller inte varit bra när jag burit saker haha 😛 det har varit svårt  att låta bli. Så jag får ta det lite lugnt nu några dagar till. Sen hoppas jag att det är som vanligt igen nästa vecka.  Allt går ju runt så jag har även haft tillbaka lite sömnsvårigheter. Fast allting går ju runt och det ena påverkar det andra så det enda som jag brukar göra är att ta det lite extra lugnt med allting. 

Snart dags att sova här jag har arbetat mycket med datorn idag samtidigt som jag har försökt att få ordning på en del andra grejer. Imorgon ska jag ha en vilodag då det har gått i ett för mig ända sen innan julen 2018 🙂 . Det känns som att jag har hyperventilerat hela Januari fram tills nu. Kom på mig själv att ta ett djupt andetag idag när jag lagade mat. Det är även bra för mig att sjunga mycket för då andas jag rätt. Jag hade planerat hur jag skulle göra nu 2019 och det var helt färdigt planerat innan året startade. Sen tillkom det en massa annat som jag behöver ta hand om vilket har resulterat i att det har blivit en stressigare vardag. Sen var det länge en stor besvikelse att jag inte kunde fullfölja allt som jag hade planerat. Så Januari och fram tills nu har varit väldigt kämpigt för mig. Det är först nu som jag börjar att få tillbaka energin. Det känns jätte bra och är kul. Jag fungerar så att om det tillkommer för mycket som jag inte hade räknat med så resulterar det i att jag får ta bort allt som jag hade tänkt. Jag sover mer då jag inte har energi. Sen får jag vänta in mig själv i att lägga till ex olika saker som jag vill göra. Så från att ha varit igång bra med allting till att bli sängliggandes är en process som jag är väl bekant med. När jag får bestämma själv så blir det inte så här. Det här att jag får börja om så ofta utan det är när det läggs till något i det som redan fungerar som jag inte riktigt är med på. Då får jag börja om. Den här gången tog det bara 1 och en halv månad innan jag är tillbaka. Jag har nu kunnat göra mer saker då jag har mer ork igen. Kommer bli riktigt härligt att snart stå på min trappmaskin igen 🙂 .

Jag skrev en ny låt nu härom dagen vilket känns jätte kul. Den kommer att bli kul att spela in sen i Musikstudion  🙂 . 

Ta Hand om Varandra 

Många Kramizar MinikeGirl 

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.