Kroppen starkare

Känns mycket bättre i kroppen nu när jag ätit min starkare dos medicin nu ett tag. Så nyss så kände jag att haha det fanns lite magmuskler kvar. Det är bra tecken för jag vill komma igång och träna igen. Jag är inte van vid att inte orka och jag är inte van vid att ha så ont i kroppen som jag har haft under en lång tid nu. Min träning har tidigare gjort kroppen stark och hållbar. Tänkte hur ont jag hade haft om jag inte var så vältränad. Jag har dammat av mina träningsmaskiner nu så de är redo. Redo för mig och min brutalitet haha 😈 

Blir jätte bra nu när jag får ett nytt kök där jag verkligen kan göra ordentlig mat igen. Det är jätte gott med micro/snabbmat nån vecka kan jag tycka sen vill jag ha ordentlig mat. Måste ju få i sig bra mat för då blir träningsresultaten bättre.

På den här bilden var jag igång. Konstigt för mig att se den här bilden för här var jag väldigt strukturerad i träningen. Jag är ju hemsk när det gäller att disciplinera min kost samt träning. Känner att det är dags nu. Mitt träningsmål blir att göra mig starkare och att hålla mig friskare. Bonus om jag får tillbaka mina muskler som på bilden här absolut. Men jag ger mig själv utrymme i allt för att se vart jag hamnar. Kan ju knappt lyfta den hanteln med båda händerna nu så HAHA :mrgreen: 

Jag får testa mig fram och se vad jag orkar helt enkelt Hihi 🙂 

Ta Hand Om Varandra 

Många Kramizar MinikeGirl 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.