Glad när det här åbäket tas ut :)

Vi är ungefär lika långa och skillnaden är att vi lyser på olika sätt 🙂 . Den här lampan och jag är definitivt inte vänner! Den gör mig totalt vansinnig och jag har varit på väg att nita den flera gånger. Den är väldigt bländande och lysande på ett jätte jobbigt sätt. Men den har varit jätte bra för de som hjälper mig med köket. Ni förstår att jag är lycklig över mitt nya fina kök men även glad när det här åbäket tas ut 😉 

Det kommer bli bra när jag kan möblera tillbaka allting igen. I det rummet som jag sitter i nu har även fungerat som en andra rastplats. Jag har under tiden som jag varit sjuk inte orkat sitta upp för länge och även varit tvungen att vila armen samt kroppen. Soffan står därför på helt fel ställe. Bordet skall även tillbaka sen när jag flyttat på några lådor som står i vägen. Längst in finns min roddmaskin. Min roddmaskin My Love 😈  

Jag ska få undan på golvet för att kunna fördjupa mig i min musik. Det ska se ut så här mitt i kreativiteten. 

Nu skriver jag ordning och reda igen men det är så som jag vill ha det. Jag gillar att min vardag har kommit tillbaka mer till hur det var innan. 

Ta Hand Om Varandra 

Många Kramizar MinikeGirl 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.