Nya bilder på köket under processen

My WorkingCrew från rörmokare och elektriker samt kakelsättare och kökssättare/byggare är AWESOME 🙂 . Det blir väldigt bra och snyggt som ni ser. Jag själv gör det som jag kan helt enkelt. Blir ju snabbt trött då jag kämpar på med min medicin. Känns mycket bättre i alla fall så det går framåt. Jag har blivit starkare i min arm som var skadad men vi behöver ju inte säga nåt till läkaren att jag bär hyfsat tungt nu igen 😈 

Jag vet att jag undrade först hur det skulle gå med allting när jag hade skadat mig men det ordnar sig alltid med allt. Jag är ju lite som Terminator 2 det blinkar till efter svårigheter sen reser jag mig upp igen redo för nästa fight. 

Å nu så är det lunch och jag passar på att öva lite sång hihi måste ju väsnas igen när det det inte går massa höga decibelmaskiner på högsta. 

Ni får ha lite överseende med bilderna då jag inte är någon fotograf Hihi 🙂 

Ta Hand Om Varandra 

Kramizar MinikeGirl

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.