EcoRide och deras fina elcyklar hittar du hos elcykelpunkten

Elcyklar är väldigt bra att använda sig av. Det är enkelt och smidigt för både kropp och miljö. Att leva hälsosamt är härligt för själen. Har du en bra elcykel så blir det ju mer automatiskt att du använder den mer. På väg till och från arbetet. Cykla ute i naturen när man är ledig. Elcyklar gynnar även de vana som ovana cyklister och det är aldrig försent för att prova. Kul att kunna ta med sig på somrarna när man åker på semester. Perfekt både till vardags och helg.

Elcykelpunkten har många fina elcyklar och storsäljaren är EcoRide. Dom har även massor av delar som batterier och tillbehör som cykelkorgar med mera.

I samarbete med Elcykelpunkten så kan ni mina läsare ta del av en jätte bra rabattkod i köpet av elcykel.  Besök deras hemsida och använd koden : rabatt10 . Denna gäller på alla elcyklar och man får då 10% rabatt på ordinarie pris. 

Elcykelpunkten har även en bra cykelverkstad där du kan utföra cykelservice i Stockholm. Det behövs för att din cykel och elcykel ska hålla längre. Cykelverkstad & Cykelservice hittar du på Kungsholmen. Elcyklar och vanliga cyklar får bra service där då det är en fullserviceverkstad. Bokning sker enkelt online och de flesta kända varumärkena går det att få hjälp med.

Ta Hand Om Varandra 

Många Kramizar MinikeGirl 

You may also like

2 kommentarer

  1. Har funderat ett tag på elcykel eller elscooter.
    10% är rätt mycket så det tackar jag för.
    ska genast in o kika på deras sida.
    Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.