Tjäna pengar på internet

Sitter ju med  projektet att göra om mitt kök. Det går jätte bra men det kommer att vara rörigt här hemma ett tag till. Jag har ju nu börjat lite smått med att lyfta med min vänster arm som blev överbelastad då jag hade fel dos på min medicin. Så den återhämtade sig inte och jag höll ju på att lyfta som vanligt. Känns bra att den börjar att repa sig för mina hantlar och träningsmaskiner skriker i tystnaden efter mig. Jag kommer inte att chansa utan kommer börja väldigt lugnt. Viktigast är att fixa de vardagliga lyften som ligger på en redan hög nivå Haha 😛  . Det är rejäl träning i att bara vara jag dagligen.

Igår så var elektrikern här och gjorde ett mycket bra arbete. Idag så kommer rörmokaren. Det är verkligen två yrken som jag inte förstår så det är bra att det finns de som kan det proffsigt.  Jag håller mig till andra kreativa arbeten som jag behärskar.

Sitter och kollar upp vart man kan tjäna lite pengar på internet. Ofta är det genom olika underökningar och appar som jag letar efter. Viktigast är att de är seriösa och betalar ut. Jag brukar kolla så att de har de vanliga utbetalningsmetoderna. Hålla sig till några stycken sajter och appar. Hade turen för ett tag sen att komma med i en några dagars undersökning där jag sen kunde välja ett presentkort med en lite högre summa. Jag tog ut den i en bokhandel för jag behövde pennor och kollegieblock till mitt musikskapande. Det kändes smidigt att kunna göra så. Jag sitter ändå och arbetar mycket med min dator så det gick jätte bra. Jag arbetar med långsiktiga projekt som blir bra i framtiden så att kunna plocka ut ett presentkort nån gång är riktigt najs tycker jag 😛 

Det känns som helt rätt beslut trots allt som var att ta ett års paus i det mesta som jag höll på med. Jag har ju gjort grunden i allt nu känner jag. Jag har mina delmål och större mål kvar de har inte försvunnit trots mitt ofrivilliga/frivilliga break. Jag stoppade mina projekt för att skydda dem och för att skydda mig själv. Det krävs mycket för att jag ska ta ett sånt break som jag gjorde och det har varit väldigt tufft. Men när livet inte kan anpassa sig till mig och tvärtom oavsett orsak så ser jag det som sista utväg att sätta ett break. Det har gett mig många nya tankeställningar som kommer att hjälpa mig i mina framtida projekt. Hur sårbar jag någonsin kommer att känna mig lika stark om inte mer blir jag alltid. 

Ta Hand Om Varandra 😉 

Många Kramizar MinikeGirl 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.