Carl Edmond´s bok om hans Galna Liv/ Jag skrattade, jag grät. Glädjetårar! :)

Wow   😛  Carl Edmond alltså har ni hört talas om honom? Vilken grym bok som han har skrivit. Så inspirerande bok om hans galna liv. Helt otroligt vad han har varit med om i hans mycket spännande liv genom alla äventyr han varit på. Jag läser om sidorna flera gånger för det pirrar i hela kroppen.  😛  Funderar ärligt talat på om Carl Edmond är upptagen? Han är helt fantastisk och jag är oerhört tacksam över att få denna möjlighet att kunna läsa Carl Edmond´s bok.

Jag skrattade, jag grät. Glädjetårar! #CarlEdmondWasHere

2Q2A3696  Nu när jag har så härlig ny inspiration så ska jag fortsätta att göra det som jag gör 😛 

Ha det Bäst Mina Läsare

Puzz å Kramizar MinikeGirl 🙂 

Sponsrat av @carledmondofficial

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.