Yappzidappzi det är sant :)

Detta är ett blogginlägg från mig som varit ganska tyst på sociala medier på senaste. Så jag kände att det var dags att ni hörde lite ifrån mig. Jag har haft det bra och vilat mycket från mycket. Det har gett mig bra energi till att kunna göra det som jag vill göra. Ibland är det bra med att stanna upp och samla energi. 

Jag har mina planer inför framtiden som vanligt men har varit tvungen att omstrukturera mycket på senaste. Jag har chansat jag har fightats och jag har vunnit samt att jag har förlorat. Det är så livet är och alltid har varit. 

Det är inte konstigt att man under dessa tider med covid tänker mer på livet och på döden. Jag gör det mer och ni är inte ensamma om att tänka mer på vår existens. Människan har tagit sig igenom allt så länge som människa har funnits. Så jag känner att vad som än händer så kommer mänskligheten att klara det här. Jag lider med alla ni som förlorat någon som ni älskar oavsett i covid eller dödsorsak. 

Jag försöker att leva i nuet och göra det bästa av varje dag. Det har gått bra under flera år nu så jag tänker fortsätta i den riktningen. Jag håller väldigt hårt på min struktur och mina rutiner så tips och råd hur jag ska ändra på det som jag gör och inte gör undanbedes. Sopa gärna rent framför era egna dörrar kan jag ofta känna. Många gömmer sig bakom att de bara menar väl genom att påpeka saker men de själva kan inte ta att man påpekar tillbaka. De ser inte sitt egna beteende och de gömmer sig bakom att de menar bara väl. Men när man bara menar väl och den som man bara menar väl till inte tycker att det är okej så är det ju inte okej att fortsätta påpeka där. Då skadar detta faktum att ” man bara menar väl” . Många borde sluta att gömma sig bakom de orden. För de blir totalt meningslösa om de används fel. I mitt fall så tar jag gärna tips och råd men som sagt det står inte i pannan på mig att jag vill ha massa tips och råd om hur jag ska förändra mitt liv och göra som alla andra.

Vilka är alla andra finns det namn och personnummer på dem ?

Nu ska jag fortsätta att göra exakt det som jag vill 😛 

Hoppas ni har det bra där ute trots allt som händer i världen alla mina goa läsare. Ni är bra fighters !

Ta hand om varandra

Många Kramizar MinikeGirl 🙂 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.