Smycken som Glimmar och är Magiska se här

I samarbete med Amaze.se som är en webshop så har jag fått äran att kunna skriva och visa upp jätte fina smycken här på min blogg . De har så fina billiga smycken och armband samt halsband

Amaze.se har otroligt vackra stilrena smycken. Jag har kollat på alla smycken och tänkte först länka till de 3 smycken på Amaze som jag tycker är finast och som jag själv gärna skulle vilja ha. Det slutade i alla fall med att jag inte kunde sluta att titta på dessa vackra ringar, örhängen och armband, och det slutade med att jag nu tänker visa er vilka 10 smycken som jag fastnat extra för. Ni kommer se att jag fastnat lite mer speciellt för Caroline Svedbom’s smycken.

Jag gillar smycken som man kan ha både till fest och till vardags. När det gäller smycken så är jag mycket kräsen och jag bär inte vad som helst så detta var riktigt intressant att skriva om. Även att välja ut 10 olika smycken som jag skulle kunna tänka mig att bära. Nu gick det snabbt från 5 st till 10 olika smycken och armband samt örhängen som jag vill ha 😛 

dione-earrings-crystal-white-opal-1 Magiska Underbara ÖrhängenJag skulle använda dem vid mycket speciella tillfällen. Högtider och festligheter som nyårsafton och stora tillställningar. Invigningar och vid större kalas. De är mycket vackra och definitivt några av mina favoriter.
Örhängena är riktigt fina och jag är kär i dess underbara färg. Gillar att de är vackra och stilrena med en unik känsla av styrka. Classic drop earrings burgundy gold
ring burgundy  Denna grymt coola ring tycker jag är ursnygg.
Exklusive och maffig ring med vackra stenar på. Den här häftiga ringen skulle jag alltid vilja bära. Annie Ring
Oxxo Fjäderörhänge  Vackra enkla örhängen som passar bra att använda nu i vår och sommar. Tänker på underbara sommar kvällar men även när man sitter på något cafe och softar.
Elegant fint armband som passar mycket bra till att bära till både shoppingrundan och till fest. Jag gillar uppbyggnaden på armbandet och det ser så fint ut med dynamiken mellan guld och svart. assymetriskt armband
CLASSIC DROP EARRING  Vackra örhängen som jag tycker passar till både vardags och till fest. Här är det även färgen som jag tycker är underbar.
Tidlös magnifik ring som är väldigt speciell och mycket vacker. Pretty stone ring rose
Ava Bracelet rose  Vackert sött och unikt armband med många små detaljer.
Naturligt vackert fint armband. Stilrent och snyggt. mini drop bracelet vintage rose

 

Detta är min önskelista om jag fick välja fritt 10 olika smycken hos Amaze.se 😀

Vore jätte kul att få höra just vilka smycken som du gillar mest?

Kommentera gärna vilka smycken som ni mina läsare skulle vilja ha ?

 

Ha det Bäst Många Kramizar från MinikeGirl 😛

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.