Bilder från år 2020 mest sommar :)

 

Fantastisk utsikt där jag brukar gå och fundera över livet. Det är riktigt avslappnande och härligt. När jag promenerar här så känns det som tiden har stannat särskilt när det är varm och mysigt väder. Det är vid sådana här tillfällen som jag brukar gå någon mil eller 2. Här lever jag i nuet samtidigt som jag befinner mig överallt i mina tankar. Tankar om det som varit och det som kommer att bli. Nuet där jag är fri.

När barnen fiskar krabbor och all glädje som sommaren ger. Krabborna är ofta de samma som åker upp och ner å får gott käk. Fiska krabbor är något som jag gjorde mycket som yngre. Det är så sommar och jag har så många minnen från alla gånger som vi har fiskat och metat både fisk och krabbor. 

Frihet behöver inte vara komplicerat men ändå kan det kännas som att det är det många gånger. Därför tar jag mina promenader på dagarna även kvällstid. Älskar stillheten nu för tiden. Jag levde dubbelt så fort än många andra människor i mitt förflutna. Därför värdesätter jag lugn och ro oerhört mycket. Så lever jag lugnt nu så jämnar det ut sig tänker jag hihi 🙂 

 

Lite bilder på mat det kan jag inte motstå att dela med mig av /

Fantastiskt att känna någon som kan plocka så här mycket blåbär så gott 😛 

Det gäller att passa på och det var super gott ! 

 

Här står jag och som vanligt och funderar på allt och ingenting åååå Yappzidappzi hahahahaha vad jag hoppade till när det här fartyget dök upp. Jag hoppade i alla fall inte i havet. När jag fått normal puls igen så var det mäktigt på något vis. För er som inte vet om det så älskar jag vatten och hav samtidigt som jag är rädd för vatten när det blir för mycket. Därför är det coolt att stå på land och se detta fartyg. 

Kräftor är ett måste för mig jag blir tokiga av dem och jag blir tokig utan kräftor.

Skaldjur är bland det bästa som jag vet. Här hittade vi en restaurang som hade musslor. Jajjemen det fick det bli. Det var riktigt gott. Jag minns att det var riktigt varmt den dagen och vi hade promenerat ett stycke för att komma till restaurangen. Perfekt dag tyckte både min son och jag.

 Här var vi även en dag på ett riktigt hamburger ställe. Yes det var fantastiskt gott och trevligt. Fick ett bra bord efter att jag sagt att vi sitter gärna där. Sonen säger något i stil med 

– Aha så du går in här och bestämmer vart vi ska sitta 😉 

Här var lite smått och gott från mig och jag har lite mer bilder som säkerligen kommer upp snart.

Ta hand om er mina goa läsare 

Kramizar MinikeGirl 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.