Välmående ruset man får :)

Det är så som det blir först när det är saker som är mindre roliga att ta itu med men som måste göras. Ni vet när man oavsett hur jobbigt det är men man tar sig i kragen och får det som ska göras gjort.  Sen blir det ju oftast bättre när man är färdig med det man var tvungen att göra. Jag brukar försöka att även fast jag inte orkar göra klart något samma dag att ändå börja på projektet om jag kan. Då känns det ju lite bättre i alla fall och lättare att fortsätta på projektet eller det som man ska göra. Ett knep som hjälper mig massor är att försöka avdramatisera det som man ska göra och i många fall försöka göra det roligt. Hitta känslan så att man inte reflekterar att det är jobbigt. Man bygger inte upp något innan eller efter förutom belönings känslan detta välmående ruset man får. Det är exempelvis då som jag bara kan känna Najs färdig städat eller vad det är som jag gjort. 

Jag har en sån dag idag när det är mindre attraktiva projekt som ska göras. Det stämmer jag tog mig i kragen. Så förmodligen så är det bättre nu till helgen som kommer. Den här veckan blir till att ordna med mycket så nästa vecka blir lugnare.

Hoppas ni får en härlig vecka mina goa läsare 🙂

Många Kramizar MinikeGirl 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.